77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

רשומת פרגון לחברה שלי

זוהי רשומת פרגון לחברה שלי, שחיתנה בימים האלה את הבת שלה. מזל טוב

אנחנו חברות מזה כמעט שלושה עשורים, עובדות ביחד, גידלנו את הילדים ביחד, אז מה הפלא שהתרגשתי מאוד כשהבת התחתנה? זה כאילו שאני חיתנתי את הבת שלי.

אני לא רוצה לספר לכם על החודשים שלפני החתונה, על ההכנות, הכל על כתפיה הצרות, תרתיי משמע, והיא הצליחה להרים בהצלחה אירוע של מיקווה, חינה וחתונה מרשימה, הכל היה מדהים ומוצלח, מזמן לא נהניתי בחתונה כזו מושקעת.

יש כמובן הרבה מה לכתוב על החברות הזו, היריעה קצרה מלהכיל את כל השנים האלה, אבל זה שייך לנושא אחר.

בחרתי כאן לפרגן לה על ההכנות המרובות, התוצאות המרשימות וזה כמובן לא הכל, לא הצלחתי לצלם הרבה והאמינו לי, היה הרבה מה לצלם.

היא כמובן מרוקאית, את המיקווה והחינה הם קיימו לפי כל כללי הטכס המרוקאי, גם אנחנו הכורדים מקיימים את הטכסים האלה, אפילו "גנבנו" להם שיר מטכס החינה (נדמה לי שהוא נקרא: טריפה, ריפה ריפה ריפה), מי שמכיר, בוודאי צוחק עכשו, אבל תודו, אין על המרוקאים.

אני רוצה לתת לכם להציץ בעוגיות, במרציפנים ובכל המטוגנים שהיא עמלה עליהם זמן מה לפני האירועים, העוגות האלה היו בטכס המיקווה, החינה והשבת חתן הכל היא הכינה לבד ובכמויות, שחלילה לא יחסר כלום ועוד לאחר שהכל הסתיים, להביא לנו לעבודה.

כשהעליתי את התמונות, הרגשתי לרגע שאני מטיילת באיזה גן קסום עם מלא מלא פרחים מקסימים וברגע אחר, צוללת למצולות ים ומביטה באלמוגים.

אז בואו, אין צורך להסביר, התמונות מדברות לבד

כל זה בגיזרת האפייה, בצק הסוכר והמרציפנים

עכשו למטוגנים, הסיגרים מולאו בשקדים איכותיים והמשולשים בפירות יבשים

תודו שזה מדהים, לא? כמה כישרון באשה אחת

כל העוגיות עשויות מחומרים איכותיים וטריים ביותר, מרציפן איכותי, שקדים, פסטוקים, אגוזים, קוקוס, שומשום, צבעי מאכל, פירות יבשים, מרציפנים משובחים, קישוטים, הכל הכל טרי ואיכותי, כמובן שזה משפיע מאוד על הטעם. אין אחד שראה את כך זה ולא התפעל מהיופי והטעם, אי אפשר היה להפסיק לאכול מהם.

וכבר אני מחכה לחתונה הבאה, בעז"ה, כי יש לנו עוד בן לחתן

 



הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת