55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אור קטן גדול

עוגת גבינה מעולה

נכון, שבועות עבר חלף לו וזה בדיוק הזמן לדווח על עוגת גבינה נהדרת שתמיד מצליחה , עוגה ללא טריליון אחוזי שומן ובטח שלא עם גבינות עתירות שנושקות ל-  30% שומן. 

ניסיתי כבר המון מתכוני עוגות גבינה אבל נכון להיום זו המוצלחת מכולן. 

אז קבלו את המנצחת 

 

 

עוגת גבינה שתמיד מצליחה 


  500 גרם גבינה 5% 

 250 גרם גבינה 9%

  ¾ כוס סוכר 

 שמנת חמוצה

 4 כפות קורנפלור

 1 אינסטנט פודינג וניל

 5 ביצים מופרדות

      לציפוי:

2 שמנת מתוקה

2 כפות סוכר


 מחממים תנור 180 מעלות

מערבבים את הגבינות עם השמנת החמוצה . 

 מוסיפים קורנפלור ופודינג ובוחשים עד שהבלילה תהיה אחידה .

מפרידים את הביצים -  מוסיפים את החלמונים לתערובת הגבינות ומערבבים. 

 מקציפים את החלבונים והסוכר  ומוסיפים לתערובת הגבינות , מקפלים בעדינות. 

אופים בתבנית 24 בתנור שחומם מראש ל- 180 מעלות , כ- 50 דקות (אצלי) עד שעה  - בתחתית התנור מניחים תבנית ובה מים רותחים . 

כללי אפיית עוגות הגבינה תופסים גם כאן ....לא לפתוח את התנור במהלך האפייה ועם סיומה יש לתת לעוגה להתקרר בתוך התנור (אני משאירה כשעה). 

לאחר שהעוגה התקררה נקציף 2 שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ונמרח על העוגה. 

 


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אור יחיד אלא אם צויין אחרת