33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

תפוחי אדמה בטימין אפויים בתנור 

5-6 תפוחי אדמה

4 בטטות

ענפי טימין

מלח גס

שמן זית 

לערבב הכל יחד, ולהכניס לתנור מכוסה בחום של 200 מעלות ל- 1/2 שעה, להוריד כיסוי ולהשחים עוד חצי שעה ב - 180 מעלות. 


 

אוסובוקו ביין אדום בתנור 

1 ק"ג אוסובוקו

2 בצלים חתוכים לחצאי טבעות

4 שיני שום שלמות

4 גזרים חתוכים לטבעות

2 עגבניות בשלות וקצוצות

1 צנצנת ציר עצמות 

כוס יין אדום יבש

כוס מים

2 כפות סילאן

עלי דפנה, עלי טימין טריים, מלח גס, פפריקה מתוקה

בסיר גדול מחממים שמן קוקוס וסוגרים את האוסובוקו לכמה דקות מכל צד. להוציא החוצה לצלחת. 
באותו הסיר להוסיף עוד קצת שמן קוקוס ולטגן בצלים, שום, גזר, עגבניות ולהוסיף את כוס היין, ציר העצמות התבלינים והמים. מביאים לרתיחה. מצמצמים את הרוטב במשך 20 דק`.
בתבנית גדולה מניחים את האוסובוקו (על נייר אפיה), שופכים את כל הנוזלים והירקות מהסיר על הבשר (להגיע עד כיסוי), לסגור היטב בעזרת נייר אלומיניום ולשכוח בתנור ל- 3-4 שעות בחום של 120 מעלות. להסיר כיסוי בחצי שעה האחרונה להשחמה. 

לפני הכניסה לתנור:                                                                                            אחרי אפיה של 4 שעות :

   

בתאבון ! 

קינוח טעים שהכנתי אני אעלה מחר !

שבת שלום :-]

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת