2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פבלובה עם קצפת ורוטב פירות יער

04/09/2018

הקינוח המושלם ,מרשים ביופיו ,שילוב הצבעים הלבן בוהק עם האדום אדום ,הטעם המתוק מתוק והחמיצות

של פירות היער מושלם .קינוח פרווה שהכי כייף לקנח בסוף ארוחת החג

מצרכים :

3 חלבונים

1/2 כוס (100 גרם) אבקת סוכר

1/2 כוס (100 גרם) סוכר

1/4 כפית קורנפלור

מצרכים לקצפת :

1 שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

מקציפים את החלבונים עד לקבלת קצף יציב.

מוסיפים בהדרגה ולסירוגין, תוך כדי הקצפה ובמהירות בינונית, את אבקת הסוכר והסוכר.

מוסיפים את הקורנפלור ומגבירים את מהירות ההקצפה. מקציפים עד לקבלת קצף יציב ומבריק.

מציירים בעיפרון על ניר האפייה את מידות המרנג הרצוי.

הופכים את הנייר ובעזרת שק זילוף. מזלפים ספירלה מרנג בגודל העיגול המסומן כך

שתתקבל תחתית שלמה.

מכניסים לתנור שחומם מראש לטמפ` של 100 מעלות ואופים במשךכ 3 שעות.

רוטב פירות יער :

חבילה פירות יער קפואים

1/2 כוס סוכר

1/4 כוס מים

מעט תמצית וניל

לבשל ביחד על אש בנונית את הפירות עם הסוכר ,להוסיף את המים וניל ,לערבב לבשל

כ5 דקות ,לקרר היטב .

הכנת הקצפת :

להקציף את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה

הגשה :

למלא את חלל הפבלובה בקצפת ,לצקת מעל רוטב פירות יער ולהגיש

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

16 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת