2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

לחמג`ון...

לחמג`ון...

מאפה מהיר וקל להכנה ,חצי שעה הכנה ויש ארוחה ריחנית משביעה וטעימה מאוד ,תוסיפו סלט ירקות קצוץ

דק ,טחינה וחגיגה .

לחמג`ון

מילוי :

1/2 קילו בשר טחון

2עגבניות אדומות חתוכות לקוביות

1 עגבניה מגורדת

1 בצל גדול קצוץ

2-3 בצלים ירוקים חתוכים לעיגולים

2 כפות רסק עגבניות

מלח

פלפל שחור

1 כפית שטוחה כמון

1 כף אבקת מרק עוף

(אפשר במקום כמון להשתמש בראס אל חנות )

5 כפות שמן

אופן ההכנה:

לחמם שמן במחבת להוסיף את הבצל לטגן עד לשקיפות ,להוסיף את הבשר ולטגן עד

שמשנה צבע ,להוסיף את העגבניות החתוכות ,העגבניה המרוסקת ,בצל ירוק ,תבלינים ,

רסק עגבניות ,לערבב היטב,לבשל בערך 5 דקות על אש בנונית לטעום תיבול לשפר אם

צריך ,להניח בצד לקרר מעט

בצק:

½3 כוסות קמח

1 כף שמרים יבשים

1/2 כפית מלח

1 כף סוכר

50 מ"ל (1/4 כוס) שמן זית

300 מ"ל (כ-¼1 כוסות) מים פושרים

ללוש את כל החומרים לבצק רך ,אין צורך להתפיח ,

לחלק את הבצק לשניים לרדד כל חלק לעיגול גדול או לעיגולים בגודל פיתה ,לפזר את

הבשר מעל בצורה אחידה ,לחמם תנור לחום 180 מעלות לאפות כ30 דקות או עד שהבצק

מוכן .

אפשר להכין כמו סמבוסק למלא ולסגור,למרוח ביצה ושומשום ולאפות .

וכמו סמבוסק ...

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת