00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

צלי שוקי עוף בפפריקה סאן

סוג של פפריקש ישראלי.

 

 

מה מכינים:

 

1 קילו שוקי עוף (אפשר גם חלקים אחרי כמובן)

1 בצל גדול קצוץ   בערך 150 גרם

3 שיני שום קצוצות / כפית אבקת שום גיבישי

1 עגבניה מחולקת לרבעים

1 כפית מלח

כפית וחצי פפריקה מתוקה

רבע כפית פפריקה חריפה

רבע כפית כורכום

כוס מים (200 מ"ל)

 

אופן ההכנה:

1) מכניסים את העוף לסיר עם מים, מביאים לרתיחה, ואז שוטפים את העוף היטב ומסננים.

     משאירים את העוף במסננת ליבוש. ( שלב זה אינולא חובה)

2) מטגנים את הבצל בשמן זית בסיר, עד להזהבה.

3) מוסיפים את העוף ומערבבים בעדינות.

4) מוסיפים את השום והתבלינים ומערבבים בעדינות.

5) מוסיפים את המים מערבבים היטב, נועצים את רבעי העגבניה בכמה מקומות,

6) מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר ומבשלים כשעה.

 

 

בתאבון............

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת