00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

לזניה חלבית עם קוטג` ברוטב עגבניות

  

 

כמות עלים - 4 עלים כפול 3 שכבות (12 עלים)

*בהתאם לגודל התבנית

תבנית פיירקס ארוכה

 

למילוי החלבי בקערה:

2 קוטג 250 גר

2 בצים

אבקת מרק בצל - כפית 1

פלפל שחור מעט

ומלח - לפי הטעם..

 

לרוטב עגבניות:

1 בצל גדול קצוץ

4 שיניי שום כתושות

2 קופסאות רסק עגבניות - קטן

1 וחצי - כוסות מים רותחים

 קובית קנור בזילקום

כפית פפריקה אדומה

מלח  + פלפל שחור לפי ההטעם

1 כף שמן לטיגון

 

גבינות לפיזור בשכבות :

 300  גרם גבינה צהובה מגורדת

100 גרם  מוצרלה

 

אופן ההכנה:

1. בקערה אחת מכינים את  המילוי החלבי , קוטג` , בצים , אבקת מרק בצל, פלפל שחור ומלח.

2. מכינים את הרוטב עגבניות , במחבת עם כף שמן לטגן את בצל עד השחמה, להוסיף את השום לדקה לערבב וישר להוסיף

את הרסק ואת התבלינים הקוביית קנור והמים לערבב, יש לצמצם מעט לקבלת רוטב מעט סמיך ובכמות מספקת לשלוש שכבות.

3. בתבנית פיירקס לקחת מעט מהרוטב ולפזר ...

 

ומסדרים  3 שכבות :

שכבה ראשונה -  1/2 מכמות  החלבי + 1/3 כמות מהרוטב אדום + פיזור גבינה צהובה + מוצרלה

שכבה שניה  - 1/2 מהכמות  החלבי שנותר +  פיזור מוצרלה  וגבינה צהובה.

בשכבה השלישית  - מה שנשאר מהרוטב האדום  לפזר על הכל

 

. להכניס לתנור ל- 40 דקות 180 מעלות -  עטוף בנייר כסף

       מסירים את נייר הכסף ומוסיפים הגבינה צהובה  ומוצרלה - ומשאירים לעוד מספר דקות - על אופציית גריל בתנור.

 

ערך קלורי למנה : http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/3858

אתם מוזמנים לבקר באתר שלי בפייסבוק: https://www.facebook.com/lanit11?ref=hl

 


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת