00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אבא עובד וכל מה שמסביב

קוביית פרטים אישיים

שעועית בתיבול אחר

17/05/2013

אחרי תמונה כזו מהממת של השעועית אז הנה המתכון שמאוד דומה לקודם רק ש... 

 

חבילת שעועית קפואה או טריה, אני אוהב סנפרוסט

6 גבעולי נענע

6 גבעולי כוסברה

6 גבעולי פטרוזיליה

כמה עליי סלרי למי שאוהב

6 גבעולי עירית למי שאוהב

בצל גדול קצוץ

מלח

פלפל

שמן זית לטיגון הבצל

2 ליטר מים 

כף פפריקה מרוקאית

כפית קארי

כפית שום גבישי

כף אבקת מרק בצל

 

אופן ההכנה:

  1. מרתיחים את השעועית בליטר מים עם מלח עד להתרככות חלקית. 
  2. בסיר עם שמן זית מטגנים את הבצל עד השקיפות.
  3. מכניסים את כל העלים הקצוצים ואת השום.
  4. לאחר מספר דקות מוסיפים את השעועית ומערבבים.
  5. מוסיפים את המים הרתוחים ומערבבים.
  6. מוסיפים תבלינים, מערבבים ולאחר חמש דקות טועמים.
  7. מתקנים תיבול ואוכלים.

מתאים מאוד ליד אורז או קוסמת או קינואה

בתאבון:

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

הרשומות הנצפות ביותר
תמונת המזל שלי

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל gils33 אלא אם צויין אחרת