00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

מרק בצל

השנה נפל עלינו במפתיע חג שבועות חורפי, ולכן אני מתכוונת להכין גם מרק בצל שמבוסס על מתכון של רות סירקיס. מומלץ בחום. קל ומהיר.

רכיבים:

6 בצלים בינוניים

1 כפית מלח

1 כפית סוכר

3 כפות קמח

חצי כוס יין לבן

100 ג` גבינה צהובה

6 כוסות מים

1 כף גדושה אבקת מרק עוף

הוראות הכנה:

פורסים את הבצל לפרוסות דקות (אפשר במעבד המזון). מטגנים אותם בסיר מכוסה שישמש אחר כך למרק כולו, עד שמתרככים אך לא משחימים (כרבע שעה). אחרי 5 דקות מתחילת הטיגון מוסיפים את המלח והסוכר.

מוסיפים את הקמח. מערבבים. ומטגנים עוד 3 דקות.

מוסיפים את המרק ואבקת המרק. מביאים לרתיחה, מערבבים על מנת להמיס את שאריות הטיגון לתוך המרק, ומבשלים כחצי שעה.  

אני נוהגת להשתמש בבישול במקרים כאלה במים רותחים מהקומקום. זה מקצר משמעותית את משך ההכנה.

לפני ההגשה מוסיפים את היין.

מגישים את הגבינה הצהובה כשהיא מגוררת בקערה נפרדת. ושמים קרוטונים בקערה נוספת.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת