00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגת גבינה ללא אפיה

עוגת גבינה פשוט מצויינת של בישולה. אין הרבה עוגות שמשלבות קלות הכנה וטעם מעולה כמו זו.

ניתן לעשות ממנה עוגה רגילה עגולה, או עוגות אישיות. במקרה השני לוקחים תבניות אישיות חד פעמיות ושמים בכל אחת כף גדושה מהתערובת לבסיס. משטחים אותה בעזרת כפית. ואז שמים כמה כפות מהמלית עליה.

רכיבים:

לבסיס:

250 גר` ביסקויטים פתי בר

75 גר` מרגרינה מומסת

1/4 כוס סוכר

קליפה מגוררת מלימון אחד

למלית:

500 ג` גבינה לבנה 5%

1/4 כוס חלב

1 פודינג וניל

1 שמנת מתוקה

1/2 כוס סוכר

הוראות הכנה:

מרסקים את הביסקויטים במג`ימיקס. מוסיפים את שאר רכיבי הבסיס. משטחים בתבנית עגולה.

מערבבים בקערה את הגבינה, החלב והפודינג. מקציפים את השמנת עם הסוכר לקצף נוקשה. מערבבים בעדינות עם הגבינה. שופכים על התחתית, ומיישרים.

מצננים במקרר במשך כמה שעות - ונהנים מהתוצאות!

עוד רעיון של צאלה הוא להשתמש בעוגיות לוטוס או אוריאו:

התחתית עשויה מ-250 ג' עוגיות מרוסקות + 100 ג' חמאה מומסת, ומעל העוגה מפזרים עוד 250 ג' עוגיות מרוסקות במג'ימיקס. חבל על הזמן!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת