22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

בראוניז שוקולד אגוזים

בראוניז שוקולד אגוזים

פתאום זה היכה בי! אין לי מתכון לבראוניז בבלוג! ספק עוגה-ספק עוגייה, כל כך פשוט להכנה וכל כך מענג... אז עכשיו אני מכפרת על שנתיים ללא הבראוניז בבלוג ומציגה בפניכם לא סתם בראוניז... אלא כאלה עם שוקולד אגוזים משגע! תהנו :)

החומרים:

 150גרם חמאה  חתוכה לקוביות

200 גרם שוקולד מריר שבור לקוביות

 1כוס סוכר

 3ביצים

 1כוס קמח

חצי כוס אגוזי לוז קלופים

10כפיות ממרח שוקולד אגוזים

אופן ההכנה:

1.      להמיס יחד כדקה במיקרוגל את החמאה והשוקולד המריר ולערבב לקרם חלק.

2.      להוסיף את הסוכר, לערבב היטב ולהניח לצינון כ-10 דקות בטמפרטורת החדר.

3.      להוסיף את הביצים אחת-אחת (לטרוף היטב לאחר כל ביצה, כך שתיטמע בתערובת).

4.      להוסיף את הקמח ולערבב עד שנטמע בבלילה. להוסיף את האגוזים ולקפל פנימה.

5.      מעבירים את הבלילה לתבנית מלבנית מרופדת בנייר אפייה ומיישרים.

6.      מפזרים את ממרח השוקולד על פני הבלילה בתבנית ובעזרת תנועות סכין מערבבים מעט.

7.      אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, כ-35-40 דקות, עד שפני העוגה נסדקים מעט ושוליה יציבים למגע.

8.      מצננים כשעה שטמפרטורת החדר ומעבירים למקרר לשעתיים נוספות.

9.      מחלצים את העוגה בעזרת נייר האפייה מהתבנית וחותכים לריבועים.

בתאבון :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת