00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

גולש עגל ברוטב בצל

14/06/2013

 

1 יח` (800 גר`) - גולש עגל - שטוף,נקי וחתוך

3 - בצלים (מקולפים,שטופים וחתוכים לרצועות)

6 - שיני שום (מקולפות,שטופות וקצוצות.*אפשר להחליף ב-2 קוביות שום קטוש קפוא*)

1 צ`ילי (שטוף,נקי וקצוץ.*אפשר להחליף בקוביית צ`ילי קפוא*)

2 כפות שטוחות - סוכר

700 מ"ל - מים

2 כפות - רוטב סויה

מלח

פלפל

 

מחממים מעט שמן בסיר עמוק ורחב ומטגנים את הבצל (כ-5 דקות).

מפזרים את הסוכר,מערבבים ומטגנים עוד כ-5 דקות.

מוסיפים את השום והפלפל,מערבבים ומטגנים עוד כדקה.

מוסיפים את הבשר,מערבבים ומטגנים קלות.

מוסיפים את המים ורוטב סויה,מתבלים במלח ופלפל,מכסים ומבשלים על אש קטנה בסביבות שעתיים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת