00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

Ask Dikla

טבעות בצל בבלילת בירה

אתגר החודש של אתר מנטקה הוא בירה, המטרה למצוא שימושים אחרים מלבד לשתות אותה. מכיוון שאני ואלכוהול לא ממש מסתדרים באוכל דווקא אני אוהבת לשים אותו.

ניסיתי בהתחלה להכין מקלות לחם מבירה ולא אהבתי את התוצאה, הלכתי על מתכון מושחת, שהולך מצויין ליד המבורגר וגם כנשנוש בתחילת הארוחה.

 האזהרה הכי חשובה מרגע שמתחילים לאכול לא יכולים להפסיק. אל תוותרו על הרוטב בצד.

 מקור המתכון הוא של השף דיוויד לוי ממסעדת "אוונגרד."

 המרכיבים:

לטבעות הבצל:

4-5 בצלים גדולים קלופים ופרוסים לפרוסות דקות

5 כפות קמח

1/2 1 כוסות בלילת בירה

שמן עמוק לטיגון

בלילת בירה:

100 מ"ל חלב

1 ביצה

100 גרם קמח

100 מ"ל בירה

1/2כפית מלח

1/2כפית פלפל שחור

1 כפית סוכר

לרוטב חרדל ודבש (מומלץ):

3 כפות חרדל

3 כפות דבש

6 כפות מיונז

אופן ההכנה:

  • מערבבים את כל חומרי הבלילה ומניחים בצד.
  • מפרידים בקערה את פרוסות הבצל לטבעות, מקמחים ומוסיפים את הבלילה. מניחיםבסיר שמן חם מסננת ביתית פשוטה ולתוכה יוצקים את הבצל. מטגנים עד שמזהיב, מוציאים לכלי עם נייר סופג.
  • מערבבים את חומרי הרוטב לרוטב חלק ללא גושים ומגישים עם טבעות הבצל.

 רוצים לראות מה שאר הבלוגרים עשו – כנסו ללינק

http://www.manteka.co.il/items/1103.html

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל diklar22 אלא אם צויין אחרת