88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

שבלולי בצק עלים ממולאים גבינה ואבקת מרק פטריות

מתכון נוסף וקל מאוד להכנה לחג השבועות - שבלולים ממולאים גבינה מעורבת עם אבקת מרק פטריות

המתכון הועלה במסגרת פרוייקט המתכונים לשבועות בשיתוף אונלייף

מצרכים:

  1. 1 חבילה בצק עלים
  2. 250 גרם גבינה 5%
  3. 5 כפות גדושות אבקת מרק פטריות
  4. 1 ביצה
  5. לשידרוג: אפשר להוסיף לתערובת זיתים מגולענים

הכנה:

  1. לפתוח את הבצק, למרוח את התערובת בשכבה דקה, לגלגל לרולדה
  2. לחתוך לשבלולים, להניח בתבנית מתאימה ולהכניס למקרר למנוחה של שעה
  3. לחמם תנור ל-180 מעלות, למרוח ביצה ולאפות בערך חצי שעה
  4. שידרוג: לאכול את זה עם שמנת חמוצה - מעדן

השבלולים לאחר שיצאו מהמקרר

לאחר מריחת הביצה

לאחר האפיה, טעימים ופריכים

  חג שבועות טעים ושמח

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

46 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת