77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

רביולי באגוזים ובסלט

רביולי באגוזים ובסלט

בדרך כלל אני מכינה רביולי בבית, שמחתי לקבל להתנסות את .רביולי גבינה ובטטה של חמים וטעים.

חסכון בזמן  זמין תמיד במקפיא. .בסלט דיאטתי כי אוכלים מעט וחושבים שאוכלים הרבה.

לערב שבת הכנתי סלט עם רביולי גבינה,

רביולי בסלט ירקות בקלי קלות

סלט ירקות ממה שיש בבית 

עגבניות ,מלפפונים,פלפל ירוק ,חסה,צנון,סלרי.

תבלינים:שמן זית,לימון שלם,מלח,פלפל ,

לבשל 300 ג"ר רביולי לפי ההוראות, לשטוף במים קרים 

להכין את הסלט לערבבו רק אחר כך להוסיף את הרביולי לתבל

ולערבב שוב בכפות עץ,

רביולי באגוזים בקלי קלות

מתכון אהוב מאימי ז"ל ,אימי הכינה עם ספגטי .הכנתי היום עם

רביולי בטטה קפוא של חברה חמים וטעים.

400 ג"ר רביולי בטטה

25ג"ר חמאה

כוס וחצי מרק עוף

3/4 כוס אגוזים קצוצים

מלח ,פלפל שחור גרוס

פרמיג`נו בהגשה

אופן ההכנה

לבשל את הרביולי במים רותחים רק 4 דקות

לסנן לשטוף,להניח בתבנית להוסיף את כל החומרים

לחמם מראש תנור טורבו ל200 מעלות

אופים בין 20 ל30 דקות

כל 5 דקות הופכים את הרביולי בכף עץ

עד שנגמרים כל הנוזלים.

להתחיל לאכול רק אחרי 10 דקות מנוחה,למחרת עוד יותר טעים.

טעים מאוד זהירות מממכר

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

25 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת