00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פארפה מנגו

לכבוד הקיץ שהגיע - משהו מתוק וקריר מתוך הספר חדוה מתוקה.

רכיבים:

2 קופסאות תרכיז מנגו קפוא

1 שפופרת חלב ממותק (180 גר`)

2 מיכלים שמנת לקצפת

1 כף ליקר תפוזים

הוראות הכנה:

מערבבים את תרכיז המנגו עם עם החלב והליקר.

מקציפים את השמנת לקצפת נוקשה ומקפלים לתערובת המנגו.

יוצקים לתבנית עגולה קפיצית בקוטר 28 ס"מ, מרופדת בניילון נצמד, ומקפיאים.

לפני ההגשה מעבירים למקרר ל-20 דקות. משחררים את דפנות התבנית. הופכים על צלחת הגשה ומסירים את הניילון.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת