00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שבועות בפתח-עלי רוקט בהרמונית שסק וטבעות פרומעז מתקתקות

בחג שבועות תעשה לך ....

החומרים עבור 6 סועדים

החומרים

עליי רוקט (שקית-300 גר`)

250 גר` שסק טרי

200 גר` גבינת פרומעז (רול 1)

מלח פלפל

150 גר` פקאן סיני (לציפוי הפרומעז)

לרוטב

3 כפות שמן זית

2 כפות חומץ תפוחים/בין יין  

1 כף דבש

2 כפות ריבת משמשים

אופן ההכנה

נעביר את עלי הרוקט לקערה תוך כדיי עירבוב קל (להפרדה) את גבינת הפרומעז נפרוס לעיגולים (עובי חצי ס"מ )ונניח ע"ג נייר אפייה ונשמור בקירור בכדי

שהחיתוך יהיה קל ונקי מידיי פעם נרטיב את הסכין .את השסק נקלוף נחצה לשניים ונוציא את הגרעין ונניח בקערה עם מים קרים וכפית מיץ לימון .

בעזרת מעבד מזון/סכין נקצוץ את הפקאן הסיני ונוסיף מלח גס ופלפל גרוס .

נניח את האגוזים בצלחת שטוחה ונצפה בהם את עיגולי הגבינה שפרסנו .

הכנת הרוטב

נערב  בקערה את כל החומרים:ריבת משמש,חומץ תפוחים ,דבש,שמן זית עד קבלת מרקם חלק .

הרכבת המנה

נוסיף לעלי הרוקט את השסק ונתבל ברוטב נסדר מעל בצורה סיבובית על טבעות הפרומעז בתיאבון .

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

ותמיד תזכרו כי "הנשמה היא הקסם"

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת