00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

שבועות בפתח-סלט אנדיב לצד אגסים צרובים ורוקפור

בחג שבועות תעשה לך ...

בשבוע הקרוב יעלו מגוון מנות עבור חג השבועות ונתחיל היום עם סלט רענן מלא טעמים אז קדימה מתחילים

החומרים עבור 6 סועדים

החומרים

2 יח` אנדיב (עולש-נמכר כזוג )

5 חצאי אגסים בסירופ (בקופסאת שימורים-את הנוזל נשמור בצד)

200 גר` גבינת רוקפור

150 גר` בוטנים מסוכרים

מלח גס

פלפל גרוס

טימין

לרוטב

2 כפות סילאן

3 כפות שמן זית

2 כפות חומץ בין יין

3 כפות מנוזל האגס

אופן ההכנה

נחמם מחבת פסים לדרגת חום גבוהה במיוחד (ללא שומן) נתבל את האגס במעט מלח פלפל וטימין ונצרוב ע"ג המחבת (עד קבלת אפקט פסים ע"ג האגס)

נפריד את עליי האנדיב ונניח בקערה נוסיף את האגס הצרוב ואת גבינת הרוקפור נפורר באופן גס (בעזרת הידיים) .

בקערה נפרדת נערבב יחדיו את כל חומרי הרוטב עד קבלת מרקם חלק ואחיד .

"נקפל" לתוך הסלט תוך כדיי עירבוב קל ונוסיף את הבוטנים המסוכרים .

בתיאבון

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

ותמיד תזכרו כי "הנשמה היא הקסם"

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת