22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

מאפה רביולי גבינה

מאפה רביולי גבינה

בחודש שעבר חברת "חמים וטעים" המתמחה בייצור מוצרי מזון ביתיים קפואים בטעמים אתניים, השיקה מוצר נוסף בקטגוריית המזון האיטלקי הקפוא: רביולי במילוי גבינה. קיבלתי להתנסות אריזה של המוצר החדש ובנוסף אריזה של רביולי במילוי בטטה, ומיד ידעתי מה אכין איתם! את המתכון הזה אני זוממת להכין זה זמן-מה, בהשראת מתכון מהספר "על השולחן אקספרס". בתקופה זו, שהניסיונות במטבח לקראת חג השבועות בשיאם- החלטתי סוף סוף לממש את הרעיון בגירסה שלי...

 

חומרים (ל-2 תבניות מלבניות אישיות):
כ-32 כיסני רביולי גבינה (כמעט חבילה שלמה של 700 גרם)
400 גרם (1/2 קופסה גדולה) עגבניות מרוסקות בתוספת שום
כף תבלין אורגנו
כחצי כוס גבינת מוצרלה מגוררת

 

אופן ההכנה:

1. בכל כלי, מורחים שתי כפות רוטב עגבניות בתחתית ומסדרים שכבה של 8 רביולי, מפזרים מעל 2 כפות נוספות מהעגביות ומפזרים אורגנו. מסדרים כך עוד שכבה של רביולי ושכבה של עגבניות ואורגנו. מפזרים מעל גבינה.
2. אופים 20 דקות, ב-180 מעלות עד שהכל מבעבע ומגישים מייד.

 

הערה: אם כמות קצת יותר קטנה של רביולי, אפשר להכין מאפה אחד בתבנית אינגליש קייק.

 

מתחילים להרכיב את המנה...

מוכן!

אפשר להתחיל לזלול...

מבצע חיסול בשיאו!

ו...נגמר!

חג שמח ובתאבון! :)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

41 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת