00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

תבשיל עוף ותפוחי אדמה ברוטב עגבניות

הריח שמתמלא בבית שווה את התבשיל הביתי הנפלא הזה, העוף ותפוחי האדמה נימוחים והרוטב המשגע..... פשוט מושלם.

תצטיידו בחלה מתוקה כדי לספוג את הרוטב (התורכים קוראים לספיגה עם הלחם בוקדיקוס....) ו....מתחילים:

מצרכים:

10 שוקיים או ירכיים

5 תפו"א בינוניים חתוכים לקוביות גדולות

בצל גדול חתוך לקוביות

6 שיני שום

2 עגבניות גדולות

כף רסק עגבניות

חצי כף סוכר

כף פפריקה

קורט כמון

קורט כורכום

מלח ופלפל שחור

מעט שמן

אופן ההכנה:

קודם נטחן עם בלנדר מוט את העגבניות ושיני השום.

בסיר רחב נחמם מעט שמן ונטגן את הבצל עד שקיפות, נוסיף פנימה את רוטב העגבניות, הסוכר ורסק העגבניות, נערבב וכשמבעבע נוסיף את שאר התבלינים ונערבב שוב.

נכניס פנימה את העופות, נסגור מכסה ל-4 דקות, נהפוך את העופות ונוסיף את קוביות תפוחי האדמה.

נסגור מכסה ונשקשק את הסיר כך שכל תפוחי האדמה יהיו עטופים עם הרוטב (אפשר עם כף).

נמלא במים רותחים עד כמעט עד כיסוי (בערך שלושת רבעי תבשיל יהיה מכוסה), נביא לרתיחה, נכסה וננמיך להבה לשעה וחצי כשמידי פעם משקשקים את הסיר.

בתיאבון!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

24 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת