00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בחירות נכונות

רביולי גבינה של חמים וטעים

 

 

 

 

 

חג שבועות היא סיבה מוצדקת להיתפנק שוב על כל אותם מתכוני גבינות שנזנחים שלא בצדק, ב"סתם" יום של חול.

בגילוי נאות אומר שרביולי אינו הצד החזק שלי במטבח ולכן לא ניסיתי מעולם להכין את המוצר השלם אלא קניתי את מתוך ההצע המופלא שבמרכולים ושדרגתי ברטבים שונים לבקשת בני הבית. 

כשקבלתי את קופוני הרביולי של חמים וטעים להתנסות, העדפתי לפנק את המשפחה ברוטב עדין כדי שישביח את המוצר הבסיסי ולא יעלים את מקומו בצלחת.

 

שלב ראשון חלטתי רביולי במילוי גבינה על פי ההוראות המצויינות על גבי האריזה.

 

 בתוך מים רותחים ומעט מלח בשלתי את הרביולי וסיננתי לאחר 8 דקות.

 

 

להכנת הרוטב:

במחבט רחב ועמוק: הכנסתי מעט שום, בשמן זית וכפית קטנה של חמאה. (שילוב הורס...)


 

דקה אחר כך הכנסתי את השמנת המתוקה 250 מ"ל והבאתי לרתיחה תוך ערבוב.

הוספתי מלח, פלפל, ומעט בזיל טרי. 


 

אחדתי בין הרוטב החם והרביולי בגבינות הגשתי מיד...

דקות קצרות אחרי הגשתי לשולחן היתה הקערה מיותמת.. 

כי מי צריך יותר מזה? 

חג שבועות שמח


 תודה שהגעתם לכאן והכרתם עוד חלק ממני. אשמח ויותר כשתגיבו. 

מזמינה אתכם לדף הפייסבוק שלי 

  שלכם תפו     

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל תפו ופוזה אלא אם צויין אחרת