77
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הטלה-רחל בניאש מזרחי

חציל ממולא בהשראת אהרוני

חציל ממולא בהשראת אהרוני

מתכון לגימלאים

כמובן עם כמה שינויים, תמיד טיגנתי את החצילים הפעם לפי אהרוני אפיתי בתנור.

מצרכים

10 חצילים בינוניים

8 פלפלים אדומים קטנים

1 עגבניה

למילוי

800 ג"ר בשר טחון

3 בצלים בינוניים

2 שיני שום

1 כף כמון גרגרים

מלח ,פלפל גרוס,פפריקה אדומה,

חצי כוס פטרוזיליה 

3 כפות שמן זית

לרוטב עגבניות

 

1 רסק עגבניות קטן

4 כוסות ציר בשר בקר

 אופן הכנה:

קולפים את החצילים בפסים - פס כן, פס לא (קילוף זברה).

מכסים תבנית בנייר אפייה ומניחים עליה את החצילים.

מכניסים לתנור בחום של 190-200 מעלות לכעשרים דקות. באפייה חלקית בלבד רק לצורך ריכוך.

מכינים את רוטב העגבניות

 יוצקים את ציר הבשר בסיר מוסיפים קופסת רסק עגבניות

מוסיפים פפריקה אדומה מלח ופלפל

מבשלים 10 דקות

מכינים את המילוי -

מחממים 3 כפות שמן זית במחבת.

מטגנים את הבצל, השום .ומוסיפים כף גרגירי כמון.

מוסיפים את הבשר ומטגנים אותו כעשר דקות תוך כדי פירורו באמצעות כף,

ממליחים ומפלפלים ומוסיפים פפריקה מתוקה.

מעבירים את הבשר לקערה ונותנים לו להתקרר מעט.

לאחר שגם החצילים התקררו מעט חורצים חריץ לאורך כל חציל בצידו הקלוף.

פוערים את החריץ לפתח רחב וממלאים בבשר.

מניחים על כל חציל . פרוסות עגבנייה .

ממלאים את הפלפלים, מנקבים את הפלפלים במזלג

מסדרים בתבנית את החצילים והפלפלים

יוצקים את רוטב העגבניות עד חצי גובה הפלפלים,

מכסים את התבנית,ואופים בחום של 190 מעלות ל30 דקות

מסירים את המכסה ואופים עוד 20 דקות

10 דקות אחרונות אופים בגריל

.

 

טיפ חמוד

 

 מציאת כתובות תוך שניות

להקליד את הכתובת המבוקשת בכל שפה

ומקבלים מיקום במפה, תמונה וגם לינק

http://showmystreet.com/

 

סימון תזונתי עבור מנה\יחידה
אנרגיה2163 קלוריות
חלבונים133 גרם
פחמימות203.6 גרם
שומנים99 גרם
פורטל תזונה, דיאטה, מתכונים ואוכל
© אנלייזר למתכון
עלולה להיות סטייה בנתונים.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

18 תגובות

אולי תאהבו גם
המיטב
אולי תאהבו גם
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל rmizrahe אלא אם צויין אחרת