33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

על אוכל, לייף סטייל, צרכנות וזנזוני מוח

בלוג צרכנות , אוכל וביקורת בכל תחום

סרמאלה-עלי גפן ממולאים בבשר ואורז (מהמטבח הרומני)

סרמאלה-עלי גפן ממולאים בבשר ואורז (מהמטבח הרומני)


עלי גפן ממולאים מעדן שקשה שלא לאהוב. בילדותי חוה השכנה הרומניה של אמי הייתה מכינה עלים אלה וקראה להם `סרמאלה`. אחרי בפסח הייתי מחפשת חצרות שבהם היו מרשים לי לקטוף עלים מביאה לחווה ויחד היינו ממלאות בבשר ואורז. מאז למדתי להכין בכל מיני מליות אבל המלית של חוה היא זיכרון ילדות ואהובה ביותר עליי . 
למתכון שלי 
http://megafon-news.co.il/asys/archives/252526?

המילוי                                                 העלים אחרי הרחצה                

  
 עלה טרי ועלה לאחר השריה             העלים בהשריה    


  
גלגול העלה 
   


               רוטב לבישול                                   ובסיר לאחר הבישול 
  



דיאטלי
קלוריות לכל המתכון:1890 קלוריות
קלוריות לעלי אחד ממולא בחלוקה ל50 ממולאים כ-38 נקודות
נקודות שומרי משקל :1/2 נקודה לממולא אחד 


 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

6 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל הים רגוע אלא אם צויין אחרת