00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

סודות של מטבח טוב

עוגיון מדלן - שוקולד

2 - ביצים (מופרדות לחלמונים וחלבונים)

80 גר` - קמח

1.5 כפית - אבקת אפייה

קמצוץ - מלח

2 כפות - קקאו

80 גר` - סוכר

80 גר` - חמאה

*1 כפית - קינמון (לא השתמשתי)

 

מחממים את התנור (175 מעלות).

ממיסים את החמאה ומצננים.

מנפים את הקמח,אבקת אפייה וקקאו ומערבבים עם המלח והסוכר.

מוסיפים את החלמונים ומערבבים.

מוסיפים את החמאה ומערבבים.

טורפים את החלבונים,מוסיפים לתערובת הקמח ומערבבים.

אופים בסביבות 15 דקות.

 

המתכון המקורי:

http://cityofevil6661.blogspot.de/2012/07/blog-post_26.html

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

10 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Lena1307 אלא אם צויין אחרת