88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

פלפל שושקה ממולא גבינות

06/05/2013

אנחנו בפתחו של חג השבועות וזה הזמן להכין מטעמים, אני אוהבת מאוד את חג השבועות, בגלל מאכלי הגבינה

בני הבית אהבו את המתכון ואני מביאה לכם ומקווה שגם אתם תהנו

אפשר להכין מראש ולהקפיא. לאפיה, להוציא כשעתיים לפני האפייה להפשרה בטמפרטורת החדר

המתכון הועלה במסגרת פרוייקט המתכונים לשבועות בשיתוף אונלייף

 

מצרכים:

1.    9 פלפלים - עדיף מעט גדולים ועבים - אפשר להגדיל כמויות

2.    300 גרם גבינות מגורדות (לערבב מוצרלה, צהובה, חמד, פרמזן מה שאוהבים)

3.    1 ביצה שלמה

4.    3 כפות פירורי לחם

5.    מעט פלפל שחור מי שאוהב

6.    150 גרם פרמזן בנפרד

הכנה:

1.     להכניס את הפלפלים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ולאפות  -180 מעלות בתנור שחומם מראש עד שהן רכות

2.     להשאיר בתנור לחצי שעה כדי שהקליפה תרד בקלות

3.     להוציא את התבנית, בעדינות לקלוף את הקליפה ולהוציא את הגרעינים

4.     אם הפלפל נשאר שלם – מה טוב, אם לא, לפתוח ולשטח אותו

5.     בקערה נפרדת להניח את הגבינות, ביצה, פירורי לחם ופלפל שחור, לערבב היטב, התערובת

        צריכה להיות מעט דביקה

6.     להניח פלפל על משטח עבודה, לשים מעט מהמילוי, לא לדחוס הרבה

7.     לסגור את הפלפל ולהניח בתבנית מתאימה

8.     אם נשאר מילוי, לפזר בצדדים

9.     לפזר מעל גבינת פרמזן

10.  לכסות בנייר אפיה ומעל נייר כסף

11.  לאפות בערך 40 דקות בחום של 180 מעלות

הפלפלים מונחים בתבנית

הפלפלים יצאו מהתנור

לאחר שהורדתי הקליפה והוצאתי הגרעינים

הצבעים כל כך יפים, שהייתי חייבת לשים גם את התמונה הזו

המילוי - יש מעט ירוק, לא קשור למילוי הזה (עלי מנגולד ממתכון אחר)

למלא את הפלפל - לא לדחוס הרבה

-

בתבנית לאחר המילוי

המילוי שנשאר מפוזר בצדדים ומעל הכל פרמזן

התבנית לאחר שיצאה מהתנור

תגישו ותתענגו על הטעם

 

אני מאחלת לכל בית ישראל חג שבועות טעים ושמח

המתכון פורסם באתר   מוזמנים לצפות בערכים תזונתיים

באתר תוכלו לצפות בספר המתכונים הראשון שלי

מוזמנים לבקר בדף הפייסבוק שלי


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

55 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת