88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חשבתי שאפשר.

מוס שוקולד

מוס שוקולד

הקרדיט לצלוחית הטורקיז המעוצבת, מגיע לנכדתי המוכשרת כרמל

 

זהו מוס השוקולד הכי מהיר שאפשר להכין. מחומרים טובים וללא ביצים כלל. אני ביצים לא מבושלות לא יכולה לאכול אחרי כל הפרסומים שהיו בנדון, ולא עזרו לי כל קולות ההרגעה שבאו אחר כך. אני ממשיכה עם המוס הזריז הזה, שכולם מתים עליו, לצערי גם אני.

חומרים:

1שמנת מתוקה  38%

1 שוקולד מריר רצוי חלבי /רגיל(פרה)

 *אם מגדילים כמויות, צריך לשמור על אותו יחס של  שני חומרי הבסיס שמנת שוקולד, השאר לטעמכם.

אופן הכנה:

 בסיר קטן ועמוק ממיסים את קוביות השוקולד עם השמנת על אש קטנה, מערבבים כל הזמן שלא יחרך, עד להמסת השוקולד וקבלת נוזל סמיך ושוקולדי לגמרי, עד כאן למעשה כל החומרים, מי שרוצה להוסיף  טעמים, יכול לתת למוס טעם קפה, או קינמון. ואז יש להוסיף בשלב ההמסה 1/2 כפית קפה נמס, או 1/2 כפית קינמון, לערבב היטב. מצננים ומכסים בניילון נצמד, שומרים לילה במקרר. למחרת מקציפים במיקסר.  בעזרת שקית זילוף וצנטר רחב, מזלפים לצלוחיות או גביעים, מקשטים בפירורי שוקולד, או סוכריות שוקולד,  שומרים מכוסה במקרר, מגישים קר.

 

 

 

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ש י א 1 אלא אם צויין אחרת