00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בלוג של LANIT1

עוף בקטשופ - בתוספת תפוחי אדמה קטנים

 

 

המצרכים:

6 כרעי עוף

1 כף שמן

2 כפות קטשופ

2 כפות סילאן

2 כפות סוייה

6 שיניי שום כתושות

1 שקית תפוחי אדמה קטנים - 700 גרם

1 כף פפריקה

מלח

פלפל שחור

1/4 כוס מים

 

אופן ההכנה

להרתיח את העוף רתיחה אחת ולסנן .

 בקערה גדולה מכינים תיבול לעוף , קטשופ,סויה, סילאן, שום כתוש , שמן ולערבב .

 מוסיפים את העוף לקערה ומערבבים.

בתבנית חד פעמית גדולה או בתבנית תנור - להניח את העוף המתובל - ולפזר את תפוחי האדמה הקטנים

על כל כרעי העוף לפזר את הכף פפריקה ולתבל במלח ופלפל שחור - ללטף בעזרת הידיים מעט

להכניס לתנור מחומם מראש

   180 מעלות  - שעה  - עטוף בנייר כסף

   ועוד חצי שעה ללא הנייר כסף ,

 בשלב  זה  - אני ממליצה שמהרוטב שנוצר לעוף  - בעזרת כף להרטיב את הכרעיים מעט.

         אחרי 15 דקות שצד אחד השחים יש להפוך לצד השני להשחמה.

 

ב ת א ב ו ן

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל LANIT1 אלא אם צויין אחרת