00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

טארט טאטן - עגבניות

03/05/2013
 

כשנשאר בצק עלים ולא בא להכין אתו מקלות גבינה. כשיש במקרר המון עגבניות שחלקן צריכות לעוף לפח בעוד יומיים מקסימום, הרי לפניכם ניצול מעולה של השניים.



וגם ערוץ חדש הגיח לעולם האוכל. הכל על הערוץ החדש ברשומה מטה.





טארט טאטן - עגבניות

עגבניות שעוד מעט נס ליחן - חתוכות לפרוסות
בצק עלים
מספר עלי בזיליקום קצוצים
מלח ופלפל לבן
כף חמאה
2 כפות שמן זית


במחבת, לחמם חמאה ושמן. להוסיף את פרוסות העגבניות ולבשל מספר דקות
עד רך. לכבות את האש.  לקרר מעט את העגבניות.




להניח את פרוסות העגבניות על תבנית פיירקס עגולה. לפזר מעל מלח ופלפל לבן.

לפזר מעל את הבזיליקום הקצוץ. להניח מעל בצק עלים ולהדק היטב בשוליים.
לחרר את הבצק ולהכניס את הכבודה הזו לתנור שחומם מראש בחום של 220 מעלות עד שהבצק מקבל צבע זהבהב / חום.

 





להוציא תבנית מהתנור. לקרר מספר דקות. להפוך את התבנית על צלחת הגשה
ולאכול בהנאה.



וכמו שהבטחתי .... ערוץ אוכל חדש לתפוז. הערוץ יכלול מתכוני בלוגרי אוכל, מתכונים מפורומי אוכל, טיפים לבישול, המלצות על מסעדות, תכנים מתחלפים, קידומי מתכונים, מנוע חיפוש ועוד...   לא להחמיץ.

http://www.tapuz.co.il/food/



שתהיה שבת קסומה

אלינוער


הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

27 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת