2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

פלפלים ממולאים ....

הירק הכי מתאים וקל למילוי הוא הפלפל רק לקטום את הראש ולמלא קלי קלות ,אין מצב שלא יצליח ,אוחה שלמה

בסיר אחד ,יש המון סיגנונות למילוי ואני בחרתי במילוי בטעם המזרח מתובל כמו שאוהבים אצלי ומריח נפלא ,

מתכון :

6 פלפלים ירוקים בהירים לקטום את הראש ולנקות מגרעינים .

1/4 קילו בשר טחון

2 בצלים קצוצים דק

2 שיני שום כתושות

3 עגבניות  מרוסקות

3  כפות רסק עגבניות

3/4 כוס אורז

שמן לטיגון

1/4 חבילה פיטרוזליה קצוצה דק

1/4 חבילה כוסברה קצוצה דק

3 כפות אבקת מרק עוף

1 כפית מלח

2  כפיות פפריקה

1  כפית פלפל שחור

1 כפית בהרט

1 כפית כורכום

1 כפית סוכר

ליטר וחצי מים רותחים

אופן ההכנה :

לשטוף את האורז ולבשל חצי בישול לקרר ,לטגן בסיר גדול ורחב את הבצל  עד לשקיפות

להוסיף את השום ולהמשיך לטגן עוד מספר דקות .להוציא חצי מהכמות לקערה לשמור בצד

להוסיף לסיר 1/2 מכמות העגבניות המרוסקות ,2 כפות רסק עגבניות ,1/2 כפית מלח ,

כפית פפריקה מתוקה ,1/2 כפית פלפל שחור ,1/2 כפית בהרט ,1/2 כפית כורכום ,2 כפות

אבקת מרק עוף ,כפית סוכר .להוסיף ליטר וחצי מים להביא לרתיחה לטעום לתקן תיבול

,לבשל על להבה נמוכה .

בינתיים לערבב בקערה עם הבצל את האורז ,הבשר ,העגבניות ,רסק ,ושאר התבלינים ,

והירק ,לערבב היטב למלא את הפלפלים עד 3/4 גובה,לסדר בסיר צמודים אחד לשני ,

לבשל על להבה נמוכה כשעה וחצי ,להעביר לתבנית לתנור בחום 180 מעלות לעוד שעה .

בתאבון .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

40 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת