22
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

פשוט טעים

פיצה מקמח שמרים "אסם"

פיצה מקמח שמרים "אסם"

את החיבה שלי לקמח השמרים של אסם אני לא מסתירה (ע"ע: לחמניות שום), והבצק של הפיצה המדהימה הזאת רק מחזק את זה! עד עכשיו, הוא בוצע בהצלחה ונאכל בהנאה ע"י כל מי שהועבר אליו המתכון הזה... הפיצה היא כוכבת השולחן בחג השבועות ולכן היא המתכון המנצח שלי לחג במסגרת פרוייקט המתכונים לשבועות בשיתוף אתר "אונלייף". ואם כבר פיצה- אז שתהיה ביתית, מושקעת ומושחתת- עם כל התוספות שאוהבים! חג שמח!

 

החומרים:

לבצק:

2 כוסות קמח שמרים

ביצה

1/4כוס שמן זית

כף סוכר

1/2כוס מים

1/2כפית מלח

לרוטב:

חצי צנצנת רוטב מוכן, או 2 קופסאות רסק עגבניות מעורבבות עם שן שום כתושה אחת, מלח, פלפל, כף תבלין אורגנו, קמצוץ סוכר וכפית מים, או (לרוטב מושקע יותר) רוטב לפיצה מעגבניות טריות (מתוך מתכון מהבלוג שלי לפיצה קצת יותר מורכבת להכנה... שווה לא פחות)! http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2007069&r=1

תוספות:

בצל פרוס לחצאי עיגולים, זיתים, תירס, פרוסות עגבנייה, פטריות וכל תוספת אחרת שאוהבים...

לזרייה:

פתיתי גבינה צהובה/ גבינת מוצרלה

 

אופן ההכנה:

1.      במיקסר עם וו לישה לשים יחד את הקמח, ביצה, שמן, סוכר וחצי מכמות המים. לשים במהלך 5 דקות. מוסיפים בהדרגה את שארית המים, לפי הצורך.

2.      מוסיפים את המלח ולשים 2 דקות נוספות.

3.      מכסים את הקערה עם הבצק בניילון נצמד (מחוררים אותו פעם-פעמיים בעזרת סכין) ומתפיחים כשעתיים בטמפרטורת החדר או עד 24 שעות במקרר.

4.      מחממים תנור ל-220 מעלות.

5.      מעבירים את הבצק לתבנית עם נייר אפייה משומן במעט שמן זית ומשטחים.

6.      מורחים רוטב שאוהבים, מפזרים את התוספות והגבינה.

7.      אופים 20-25 דקות, עד ששולי הבצק משחימים.

בתאבון :)

אין לקדם פוסט זה

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

30 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל nois24 אלא אם צויין אחרת