55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

חברות מבשלות

עוגת גבינה פירורים

02/05/2013

חג שבועות מתקרב, ואין עוגה שיותר אופיינית לחג השבועות מעוגת גבינה קרה עם פירורים. 

אז האפשרות הקלה היא לפורר בסקוויטים. אני מעדיפה את הגרסה המקורית.

רצוי להכין את העוגה יום לפני ההגשה. 

החומרים לתחתית ולפירורים:

200 גרם חמאה

2 ו - 1/2 כוסות קמח תופח

2 חלמונים

2 כפות הסוכר

לגבינה:

500 גר` גבינת סקי 5%

3/4 כוס סוכר

1 שקית וניל

1 שמנת מתוקה

2 כפות סוכר

אופן ההכנה:

לחמם תנור ל - 180 מעלות.

לערבב את כל חומרי הבצק, לשטח 3/4 מכמותו בתבנית עגולה קפיצית בקוטר 26. ליצור כדור מהכמות

הנותרת של הבצק ולהניח בתבנית נפרדת. 

להכניס את 2 התבניות לתנור חם ולאפות כ - 20 דקות עד להזהבת התחתית. את כדור הבצק לפורר מעט

ולהשאיר בתנור להמשך אפיה. לצנן. 

לערבב את הגבינה, הסוכר וסוכר הוניל. להקציף שמנת מתוקה עם 2 כפות סוכר ולאחד את שתי התערובות

בתנועות קיפוליות. 

לשפוך את המלית על הבצק האפוי הקר ולפזר מעל את הפירורים הקרים.

רצוי שהעוגה תנוח לילה לפני ההגשה. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

17 תגובות

העורך בחר...
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל חברות מבשלות אלא אם צויין אחרת