2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

דג לברק בעשבי תיבול בתנור ...

דג לברק בעשבי תיבול בתנור ...

דגים אני מאוד אוהבת דגים ומכינה לארוחת ערב שישי בכל הזדמנות שיש ,בדרך כלל כשרק אני ובעלי בבית

ואין לי חשק לטרוח הרבה במטבח ,ארוחת דגים ארוחה קלה מרשימה וטעימה מאוד ,הפעם הלכתי על דג לברק

שמתאפיין במעט מאוד קוצים ,דג עסיסי בשרני וטעים להפליא .

2 דגים לברק במשקל בנוני

1/2 חבילה פטרוזליה קצוצה דק

1/2 חבילה כוסברה קצוצה דק

3 שיני שום כתושות

מיץ מלימון שלם

1/4 כוס שמן זית

1כפית פפריקה מתוקה

1 כפית פלפל שחור גרוס

1 כפית מלח

אופן ההכנה :

לשטוף היטב את הדגים ליבש להניח בצד,

בקערה לערבב את כל חומרי התיבול היטב ,לעסות את הדגים מבפנים ומבחוץ שכל הדג יצופה בתבלינים ,

להניח את הדגים בתבנית משומנת ,לכסות בנייר כסף להכניס לחמם תנור לחום 180 מעלות ,להכניס את הדגים

לתנור ל1/2 שעה ,להסיר את הנייר להמשיך לצלות עוד 10 דקות עד שהדגים מקבלים צבע שחום .

להגיש עם סלט והרבה לימון .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

12 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת