00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוגיות תבלין/שוקולד

עוד דרך לחסוך עבודה ועדיין להרשים את האורחים שלכם, על ידי בצק עוגיות אחד שמייצר שני סוגים שונים של עוגיות. עוגיות תבלין שמתובלות בקינמון, ציפורן ואגוז מוסקט. ועוגיות שוקולד שיש בהן קקאו ואגוזים. אצלנו מאוד אוהבים את עוגיות התבלין, אז אנחנו מסתפקים בחצי הזה של המתכון:

רכיבים:

3+1/4 כוסות קמח

1 כפית אבקת אפיה

רבע כפית סודה לשתיה

1 כפית מלח

2/3 כוס סוכר

1 כוס סוכר חום

250 ג` מרגרינה

2 ביצים

חצי כף וניל

לעוגיות תבלין:

1 כפית קנמון

חצי כפית ציפורן

חצי כפית אגוז מוסקט

לעוגיות שוקולד:

כוס אגוזים קצוצים

כוס קקאו

50 ג` מרגרינה

הוראות הכנה:

מערבבים במיקסר מרגרינה, סוכר, סוכר חום, ביצים ווניל. עד לתערובת תפוחה ובהירה. מוסיפים את שאר הרכיבים ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים את שאר רכיבים התערובת הבסיסית ומערבבים. אם מכינים עוגיות תבלין - מוסיפים את הקנמון וכו`. אם מכינים עוגיות שוקולד - מוסיפים אגוזים, קקאו וכו`.

ניתן גם לחלק את הבצק לשניים ולכל חצי להוסיף חצי מכל דבר.

לחלק את הבצק ל-3-4 חלקים. לרדד כל חלק לנחש ארוך ומרובע. לקרר כשעתיים במקפיא. לפרוס את הנחש לפרוסות של כחצי ס"מ. להניח אותן בתבנית.

לאפות ב-2200 במשך 5-7 דקות. ולהחביא מפני בני המשפחה החמדנים...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת