00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

מעקודה בתנור

נכון....יש בבלוג מתכון למעקודה אבל מטוגנת (ראו מתכון) אבל זאתי עם פחות קלוריות ויותר פשוטה להכנה בלי להתחיל להעביר ולהפוך...

מצרכים:

5 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות ומבושלות עד ריכוך

קופסת שימורים של אפונה וגזר (או טרי וחתוך - עדיף)

כוס פטרוזיליה קצוצה

4-5 ביצים קשות XL חתוכות לקוביות

4 ביצים טריות

חצי כפית כורכום

כף שטוחה אבקת מרק עוף

מלח ופלפל לבן

שמן קנולה לשימון התבנית

אופן ההכנה:

מכניסים לקערה כוס וחצי מקוביות תפוחי האדמה, קוביות הביצים, אפונה וגזר והפטרוזיליה.

את שאר תפוחי האדמה מרסקים לפירה ומוסיפים לקערה עם כל שאר המרכיבים ומערבבים בזהירות עד איחוד החומרים.

משמנים תבנית, שופכים פנימה את הבלילה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות לחצי שעה-40 דקות, יש לבדוק עם קיסם, אם יבש בפנים ושחום למעלה היא מוכנה.

מוציאים ונותנים לה מנוחה ומתנפלים...

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

5 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת