00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

פשטידת בצל, גבינות ותירס

02/05/2013

שבועות בפתח ובמסגרת  פרוייקט מתכונים משותף לחג השבועות של אתר תפוז עם אתר אונלייף קבלו מתכון לאחת הפשטידות שאני ומשפחתי הכי אוהבים, פשטידה מאוד פשוטה להכנה ומאוד טעימה, ממליץ לכם להכניס לתפריט של החג הקרוב למרות שהפשטידה הזו מתאימה לכל ארוחת ערב (עם סלט קצוץ ליד...)

מצרכים:

4 בצלים קצוצים דק דק (אני קצצתי עם מנדולינה)

2 כוסות גרגירי תירס

1 גביע גבינה לבנה 5% (אפשר גם קוטג`)

2 כוסות גבינה צהובה מגורדת

50 גרם חמאה מומסת

כוס חלב

4 ביצים L

כוס קמח

שקית אבקת אפיה

כף לא גדושה של אבקת מרק בצל

אגוז מוסקט

מלח ופלפל לבן

אופן ההכנה:

בקערה מכניסים את כלל החומרים (את הקמח לנפות) ומערבבים לתערובת אחידה.

משמנים תבנית ומעבירים אליה את הבלילה, מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 180 מעלות לבערך 40 דקות (תבדקו עם קיסם, אם יבש בפנים אז מוכן)

מוציאים מהתנור, נותנים לפשטידה להתקרר בטמפרטורת החדר, עוטפים עם ניילון נצמד ומכניסים למקרר לפחות לשעה (אני אוהב אותה קרה)...

תהנו!!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת