2020
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

מניפות תפוח אדמה ...

מניפות תפוח אדמה ...

רובנו אוהבים תפוח אדמה ויש אלפי מתכונים טובים מוצלחים וטעימים לירק הזה ,בתמונות של המתכון הספציפי

נתקלתי ברשת ,ומה שאני לא אכין ,מה אומר התוצאה כמו המראה נהדרת ,טעים מאוד ,קריספי מבחוץ ורך

מבפנים ,והמראה יכול לפאר בקלות כל שולחן .נסו ותהנו ממליצה .

מצרכים:

4-5 תפוחי אדמה בקליפתם 

 2 כפות חמאה (כמובן שאפשר לוותר)

3 כפות שמן זית

 2 שיני שום כתושות

כפית מלח גס

פלפל שחור גרוס

(אפשר להוסיף עשבי תיבול,טימין ,רוזמרין)

אופן הכנה:

 

מחממים את התנור ל-220 מעלות..

שוטפים את תפוחי האדמה (משאירים את הקליפה)

חותכים מעט מתחתית תפוחי האדמה כדי שיוכלו לעמוד ומניחים בתבנית אפייה

חותכים לפרוסות דקות - נזהרים לא לחתוך עד הסוף, אלא רק עד 3/4 גובה כדי שהפרוסות תשארנה מחוברות לתחתית.

פותחים מעט בין הפרוסות ומברישים שמן זית מתבלים במלח גס ,פלפל שחור גרוס

מפזרים חמאה ,אופים בתנור שחומם מראש במשך 45 דקות או עד שתפוחי האדמה זהובים..

(לקיצור תהליך אפשר לרכך את תפוח האדמה לפני האפייה כ3 דקות במיקרו)

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

32 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת