00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

במטבח עם שפרה

אתר חדש
עוד מתכונים טיפים וטיולים במטבח עם שפרה האתר החדש
http://shifra-l.co.il/

טיפ - מה עושים עם שאריות קבב ?

 

 

בסופ"ש נסענו על כל ילדינו וטפינו לסופ"ש בצפון.

כמובן שבחרנו את הימים הגשומים והקרים ביותר לחודש אפריל מזה שנים רבות אבל עלי לציין שזה ממש לא הפריע.

בערב הראשון הילדים החליטו ש"עושים על האש", קנינו בשר איכותי, קבבים מצויינים בקצביה נחשבת (דודי ברמת השרון), הילדים ניפנפו והשמחה היתה רבה, אבל כמוכן  כמו בכל בית יהודי טוב, כמויות הבשר היו גדולות מדי. המסעדה שהוזמנה למחרת בערב בוטלה והוחלט להנות מארוחת שאריות. להמשך המתכון כנסו לאתר:

 http://shifra-l.co.il/2013/04/20/טיפ-מה-עושים-עם-שאריות-קבב

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

קוביית רשימת הרשומות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל shifil אלא אם צויין אחרת