00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

עוף ותפוחי אדמה בכורכום

הדרך הקלה להכין את השבת:

רכיבים:

6 תפוחי אדמה פרוסים לעובי כחצי ס"מ

1 בצל פרוס

חצי כוס מים

1 כף שמן

חצי כפית מלח

חצי כפית אבקת מרק עוף

חצי כפית פפריקה חריפה

חצי כפית כורכום

3 כרעיים חצויים ומנוקים

1 כף פפריקה מתוקה

1 כף שום גבישי

הוראות הכנה:

שמים בתבנית את תפוחי האדמה והבצל. מפזרים מעל את כל שאר הרכיבים עד לעוף, לפי הסדר.

שמים את העוף מעל. מתבלים אותו משני הצדדים בפפריקה ושום.

אופים כחצי שעה בחום בינוני. הופכים את העוף ואופים עוד חצי שעה. מוציאים את העוף לצלחת. מערבבים את תפוחי האדמה והבצל, ואופים אותם כשעה עד שיתחילו להשחים. המעדיפים תפוחי אדמה מפוחמים כמו אצלי בבית יכולים לאפות את זה עוד שעה... אבל לא לשכוח לערבב כל 20 דקות לערך.

מחזירים את העוף לתבנית, ומחממים יחד.

שבת שלום!

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת