33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

פשטידת בטטות ותפוחי אדמה ללא גלוטן

פשטידת בטטות ותפוחי אדמה ללא גלוטן

4 בטטות גדולות

4 תפוחי אדמה גדולים

2 ביצים

2 שמנת חמוצה 30%

4 כפות קמח חומוס

מלח, פלפל, תערובת עשבי תיבול יבשים

50 גר` גבינת מוצרלה/קשקבל לפיזור מלמעלה 

מתחילים בבישול התפוחי האדמה והבטטות. אח"כ מועכים הכל לפירה ומעמידים על מסננת לניקוז נוזלים במשך כחצי שעה. בקערה גדולה מוסיפים הכל חוץ מהגבינה, שופכים לתבנית מלבנית ומפזרים למעלה את הגבינה, לתנור שחומם בחום בינוני למשך 40 דק`. 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת