00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

המטבח של אלינוער

דג במרינדת חרדל

 

אין לי הרבה מה לכתוב כפתיח מלבד העובדה שהדג יוצא מאד טעים. הכנתו קלה, והאפיה מהירה, אז מה עוד צריך הבן-אדם? :-)

 

 

דג במרינדת חרדל

6-7 פילטים של דג לבן
2 כפות כוסברה קצוצה דק
2-3 שיני שום מרוסקות
2 כפות חרדל
מלח ופלפל שחור
2-3 כפות שמן זית
1 כף מיץ לימון
פרוסות או רבעי לימון

 

מחממים תנור  ל  230 מעלות.

בקערה מערבבים כוסברה, שום, מלח ופלפל, חרדל, שמן זית ומיץ לימון.



להניח את הדגים בתבנית אפיה / פיירקס . להבריש את שני צידי הדגים עם
המרינדה. להניח 2 או 3 פרוסות לימון מעל. לאפות כ 15 דקות.


קל, כבר אמרתי..............?   נפלא לכל ימי השבוע ואף לסופשים ולחגים.


אלינוער

 

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

26 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל ליאור המקורית8 אלא אם צויין אחרת