00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

מגוון לצרכן

ברוכים הבאים

מתכונים לסלטים (ליום העצמאות)

סלט סלרי

(תמונה מתוך food.walla.co.il)

חומרים
1 יח` סלרי (נקי מעלים, רק גבעולים)
5 יח` תפוח עץ גראנד (מקולפים)
כוס משמש מיובש
כוס צימוקים לבנים
1/4 כוס תרכיז תפוזים
4 כפות סילאן
1/4 כוס מיץ לימון טרי
3 כפות שמן זית
3 כפות סויה
1/4 כפית שמן שומשום
מלח

אופן הכנה:
1. חותכים את התפוחים והמשמש לקוביות קטנות, קוצצים את הסלרי ומערבים את כול המוצרים יחד.
2. נותנים לסלט "לנוח" לפחות חצי שעה לספוג טעמים


 

סלט חצילים מזרחי

(תמונה מתוך אתר עין יהב ein-yahav.com)


חומרים
1 ק"ג חצילים
½ כוס כוסברה
½ כוס פטרוזיליה
2 יח` לימון
כף שום כתוש
¼ פלפל חריף
1 יח` פלפל אדום
1 יח` פלפל צהוב
כף פפריקה
1/2 כפית כמון
½ כפית הל טחון
כפית מלח
¼ כפית פלפל שחור
½ כוס שמן זית
½ כוס מים
שמן לטיגון

אופן הכנה:
1.    חותכים החצילים  לקוביות .
2.    את שאר החומרים טוחנים במעבד מזון עד לקבלת מרקם אחיד וחלק .
3.    מטגנים את החצילים, לאחר שהם מתקררים מערבבים אותם עם הרוטב.


סלט גזר קוריאני

(תמונה מתוך www.askmefood.co.il)


חומרים
½ ק"ג גזר
¼ כוס כוסברה קצוצה
¼ כוס פטרוזיליה קצוצה
3 כפות שמן זית
3 כפות מיץ לימון טרי
2 כפות חומץ
כפית פפריקה מתוקה
קורט פלפל שחור
קורט שאטה גרוסה (במידה ורוצים את הסלט חריף, לא חייב)
מלח

אופן הכנה:
חותכים את הגזר לרצועות, מערבבים את חומרי יחד ומגישים לאחר שעה.

 

כרוב בתחמיץ

(תמונה מתוך עדן טבע מרקט)


חומרים
1 יח` כרוב לבן
4 יח` שיני שום
כף פלפל אנגלי
5 יח` עלי דפנה
צרור שמיר
צרור בזיליקום
3 ליטר מים
1/2 כוס חומץ
1/2 כוס מיץ לימון
4 כפות סוכר
כף מלח
מעט פלפל חריף


אופן הכנה
1.    חותכים את הכרוב.
2.    מבשלים את חומרי הטעם.
3.    לאחר שהנוזל מתקרר יוצקים על הכרוב ומשארים במקרר למשך 24 שעות לספיגת הטעמים.

 

 

מתכון מיוחד לאנטריקוט במרינדת רימונים תוכלו למצוא כאן:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/viewentry.aspx?EntryId=2525094&r=1

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל Florentina אלא אם צויין אחרת