00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אוכל טעים ומגוון במטבח של דליה(אילנית12)

מטבוחה מרוקאית

 

מטבוחה מרוקאית  מעולה מגיסיתי

מטבוחה מרוקאית

מטבוחה טעימה דורשת הרבה לחם

אוכלים חם או קר.

 כמות גדולה.

 

חומרים:

כ 2 ק"ג עגבניות אדומות בשלות מקולפות וחותכות לקוביות קטנות

1  פלפל גמבה גדולה

פלפלים  טריים חריפים ירוקים  כמות לפי הטעם לפי הטעם.

מלח

1/2 כפית סוכר

2 כפות גדושות פפריקה מתוקה

כרבע כוס שמן

1 ראש שום טרי חתוך או קצוץ

הכנה:

מחממים את השמן בסיר רחב או מחבת גדולה רחבה ,מוסיפים את השום עד להזהבה קלה בלבד לא לשרוף.

מוסיפים את העגבניות ומערבבים היטב כשהתערובת מבעבעת מוסיפים את כל התבלינים

בינתיים קולים את הפלפלים על הגז או על גריל

שמים אותם בסיר מכוסה כמה דקות כדי שהקליפה תתקלף בקלות.

מקלפים קליפה מוציאים גרעינים וחותכים לקוביות קטנות(עדיף לעבוד עם כפפות)

מוסיפים לתערובת העגבניות מערבבים ומנמיכים להבה מבשלים בערך כשעה עד שעה וחצי עד שכל הנוזלים מצטמקים והסלט הופך להיות סמיך כמו ריבה

יש צורך לערבב מידי פעם את התערובת.

את הסיר לא מכסים.

בהצלחה ושבת שלום לכולם.

תמונות טריות מירושלים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2585670

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

50 תגובות

תגיות
המתכונים שלי גם פה
גם אני ב foodpage.co.il
קוביית קוד חופשי

מוזמנים לבלוג נוסף שלי שעוסק:

בהמלצות לספרים,בריאות,צרכנות,

תמונות מטיולים ועוד.

כדאי להתעדכן במייל/במסר.

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2159924

קוד חופשי

זכויות היוצר על התמונות

והתכנים  שייכים

לאילנית12(דליה)

אין לשכפל,להפיץ ,לצלם,

להעתיק,למכור,לפרסם,

או לעשות כל שימוש מסחרי

מתוכן הבלוג.

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אילנית12 אלא אם צויין אחרת