00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

בישול-סאן

צ`יפס סאן - צ`יפס בתנור

 

טעים כמו צ`יפס אמיתי וסופג הרבה פחות שמן.

 

 

מה מכינים:

1 קילו תפוחי אדמה

2 כפות שמן זית

חצי כפית מלח

חצי כפית שום גבישי

 

 

אופן ההכנה:

1) חותכים את תפוחי האדמה לצורה של צ`יפס (אני נוהג לקלף אך אם לא מקלפים אז שוטפים היטב לפני החיתוך),               מכניסים לקערת מים ושוטפים היטב.

2) מיבשים את תפוחי האדמה היטב, אני מניח על מגבת מטבח יבשה פרוסה

3) בקערה מערבבים 2 כפות שמן זית , חצי כפית מלח וחצי כפית שום גבישי.

4) מכניסים את הצ`יפסים היבשים לקערה ומערבבים היטב עד שכולם מצופים

4) מחממים תנור ל- 220 מעלות.

5) מניחים את הצ`יפסים בתבנית גדולה בשכבה אחת.

6) מכניסים לתנור למשך 20 דקות

7) לאחר מכן מגבירים את חום התנור ל-240 מעלות למשך חמש דקות נוספות,

8) מוציאים את התבנית והצ`יפס מוכן.

 

בתאבון.............

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל RamiSun אלא אם צויין אחרת