00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הנשמה היא הקסם-טעמים של בית ו touch של שף

קוד חופשי

סלמון לשעת הערביים

משהו קל וטעים שתוכלו להתענג ולא להרגיש כמו הר געש טרם התפרצות מלא בטעמים קראנצ` מבחוץ רך ונימוח מבפנים כל שנותר לחמם מחבתות

 

עבור 6 סועדים

החומרים

700 גר` פילה סלמון נקי מעצמות,ונטול עור

1/2 כוס רוטב סויה (סוג מתוק)

2 כפות דבש

2 כפות חומץ בלסמי 

1 כוכב אניס

כפית תימין טרי

מלח גס 

פלפל גרוס

כף גרידת תפוז

1 כף סוכר חום

2 ס"מ גי`נג`ר קצוץ

2 כפות שמן קנולה

אופן ההכנה 

נכין מרינדה לדג:

3 כפות רוטב סויה

גרידת תפוז

1 כף דבש

1 כף בלסמי 

מלח פלפל 

ג`ינגק קצוץ

את הדג נחתוך לקוביות (2*2 ס"מ לערך)ונשרה לחצי שעה,במקביל נצמצם בסיר את הנוזלים(דבש,רוטב סויה,בלסמי וסוכר חום)בתוספת כוכב אניס.

יש לצמצם את הנוזל ב-50% עד הפיכתו למעיין סירופ צמיגי.

נחמם מחבת עם 2 כפות שמן ונצרוב את הדג מכל צדדיו ונוציא לנייר אפיה.

נעביר את הרוטב המצוצמם למחבת נוסיף את קוביות הדגים ונקפיץ קלות ונשלים טעמים .

לפני ההגשה נחמם שמן עמוק ונטגן אטריות אורז דקות לשנייה

נסדר בצלחת הגשה עלי רוקט נפזר מעל את סוכריות הסלמון נעטר באטריות המטוגנות נקשט בעליי כוסברה ובצ`לי טרי קצוץ בתיאבון .

אהבתם את המתכון פרגנו ב- like בדף שלי

http://www.facebook.com/HnsmhHyHqsm?fref=ts

ותמיד תזכרו כי "הנשמה היא הקסם"

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

2 תגובות

הנשמה היא הקסם

ראש השנה מתוק
צבע למטבח שלך

נגיעות קטנות,שידרוגים קלים

טוויסט מיוחד ותוספת מגע של קסם 

הם שיביאו צבע למטבח שלך                                                                                                                    

הצלחה מותנת בכמה כללים

+הכרת חומר הגלם "ותגובתיו"

+שימוש נכון 

+"העצמת" הטעמים

+התאמת שיטת הבישול

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל mmaz אלא אם צויין אחרת