00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

החיים ומה שבישלתי

פשטידת תירס ופטריות

מתכון מצויין של רות סירקיס מתוך "מהמטבח בהנאה" (עמ` 172). קל יחסית לפשטידות ונזלל על ידי ילדים.

רכיבים:

רוטב:

50 ג` מרגרינה

2 כפות קמח

כפית חרדל

חצי כפית מלח

רבע כפית פלפל

3/4 כוס חלב

 

200 ג` פטריות טריות מנוקות וחתוכות

קופסת שימורים תירס

3 ביצים קשות

100 ג` גבינה צהובה

חצי כוס פירורי לחם

50 ג` מרגרינה

הוראות הכנה:

מכינים רוטב: ממיסים את המרגרינה, מטגנים בה את הקמח במשך כדקה. מוסיפים חלב. מביאים לרתיחה תוך כדי בחישה עד שזה הופך לרוטב סמיך ולבן. מורידים מהאש, ומוסיפים חרדל מלח ופלפל.

מוסיפים פטריות, תירס, ביצים מגורדות וגבינה צהובה מגורדת. מעבירים לתבנית קסרול.

ממיסים 50 ג` מרגרינה, מערבבים פנימה את פירורי הלחם ומפזרים בכף על הפשטידה.

אופים 45 דקות בחום בינוני.

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

תגובה אחת

הרשומות הכי ניצפות
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל רחל אטיאש אלא אם צויין אחרת