00
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

לבשל בבית

נודלס מוקפץ עם ירקות

המנה הזו יכולה להיות כתוספת למנה עיקרית אבל אפשר להוסיף לה חזה עוף או נתחי בשר ולהפוך את המנה בצ`יק למנה עיקרית לכל דבר ועיניין...

מצרכים:

2 חבילות נודלס (הריבועים)

גמבה אדומה חתוכה לרצועות

גמבה צהובה חתוכה לרצועות

2 גזרים בינוניים חתוכים לג`וליאנים

2 בצלים חתוכים לרצועות

קישוא חתוך לג`וליאנים

5 תחתיות ארטישוק פרוסות (קפוא ומופשר)

חופן שעועית טריה או קפואה מופשרת

כוס אפונה

קופסת שימורים פטריות או סלסלת פטריות פרוסות (עדיף)

5 שיני שום קצוצות

2 כפות צ`ילי מתוק

2 כפות דבש

שמן

2 כפות סויה

מלח פלפל

כף אבקת מרק עוף

אופן ההכנה:

לפני הכל תבשלו את השעועית במי מלח כ-10 דקות והעבירו לקערה עם מי קרח, גם לנודלס תנו בישול מקדים ותסננו מנוזלים.

במחבת כבדה או ווק תחממו שמן עד שעולה עשן ותכניסו את הפרודוקטים תוך כדי הקפצה כשיש 2 דקות בינהם לפי הסדר הבא:

גזר > בצל, גמבות ושום > ארטישוק ושעועית > אפונה ופטריות.

מי שאין לא ווק ולא יודע להקפיץ עם מחבת יכול לעשות את אותה פעולה עם כף או תרבד מעץ.

אחרי שכל הירקות בפנים מוסיפים את הרטבים והתבלינים וממשיכים בהקפצה עוד 2-3 דקות (הירקות צריכים להיות עם מנשך ולא רופסים).

 לגבי הנודלס יש 2 דרכים להגשה:

הדרך הראשונה - לשים בצלחת נודלס ולהניח עליהם את הירקות (תמונה ראשונה).

הדרך השניה - בסיום ההכנה להכניס את הנודלס לווק/מחבת ולערבב עם הירקות.

 שיהיה בתיאבון...

המתכון מופיע עם הערכים התזונתיים ב- Foodictionary -

 http://www.foodsdictionary.co.il/Recipes/4073

 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

11 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל idoxmaoz1 אלא אם צויין אחרת