2121
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

קסם במטבח......

קוביות קראנץ שוקולד וגאנש....

קוביות קראנץ שוקולד וגאנש....

מזהירה מראש ממכר ,לא לוקחת אחריות שלא תגידו לא אמרתי זהירות זה ממכר הקראנץ הזה אי אפשר

להפסיק לנשנש ,טעים טעים וממכר .,למטה קראנץ ומעל גאנש משגע של שוקולד אכותי ומחליק בפה שילוב

שעושה חגיגה בפה .

מרכיבים :

30 גרם חמאה

 

65 גרם שוקולד מריר

250 גרם קרם שוקולד ואגוזים (השתמשתי בממרח נוטלה)

125 גרם קורנפלקס

גאנש:

 

350 שמנת מתוקה

 

350 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה:

1. ממיסים את החמאה והשוקולד בסיר כפול. מוסיפים את קרם השוקולד-אגוזים ומערבבים.

 

2. מרסקים את הקורנפלקס לפירורים גסים במעבד המזון. מוסיפים את הקרם ומערבבים.

 

3. משטחים את העיסה בתבנית חד-פעמית מאורכת ומאחסנים במקפיא.

 

4. מביאים את השמנת לרתיחה בסיר ומכבים את האש. מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד שהוא נמס לגמרי.

 

5. יוצקים את הקרם על העיסה הקרה בתבנית ומאחסנים במקפיא לכמה שעות.

 

6. לפני ההגשה משחררים מהתבנית וחותכים בסכין חדה לאצבעות.

מתכון של חיים כהן .

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

14 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל אתי כק אלא אם צויין אחרת