88
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

הבלוג של בתיה דורון

מבשלת, מצלמת, מטיילת, כותבת, מסקרת

קוד חופשי

פתחתי בלוג נוסף, אשמח אם תרשמו לקבלת עדכונים

  http://batyadoron.blogspot.co.il/

נשארו לכם וופלים ועוגיות מפסח? אל תזרקו - תכינו עוגה או כדורי שוקולד מטריפים

נכון שחבל לזרוק את הוופלים והעוגיות של פסח? אם קניתם, כמוני לדוגמא ונשאר לכם כמובן.

תכינו מהם עוגה או כדורי שוקולד מטריפים בטעמם

מצרכים:

1.     וופלים ועוגיות של פסח (לי היו עוגיות יין) שנשארו או רק אחד משני הסוגים

2.     1 מיכל שמנת מתוקה

3.     300 גרם שוקולד: שוקולד עם אגוזים, שוקולד מריר/חלב, פצפוצי שוקולד, מה שיש לכם במלאי

4.     1/2 חבילה מרשמלו - לא חשוב הצבע הכל הולך

5.     200 גרם חלבה מפוררת

6.     קוקוס לציפוי

הכנה:

1.     לפורר את העוגיות והוופלים לקערה

2.     להכניס לסיר מתאים את השמנת המתוקה להרתיח, להנמיך את האש לבינונית

3.     להוסיף את המרשמלו ולתת לו להינמס, לערבב בעדינות מידי פעם

4.     לאחר שהמרשמלו נמס לגמריי לכבות את האש ולהוסיף את השוקולד

5.     להשאיר 2 דקות ולאחר מכן לערבב עד לקבלת תערובת נוזלית ושוקולדית

6.     לשפוך את השוקולד על העוגיות והוופלים ולערבב עד שהכל מתאחד

7.     לפורר מעל את החלבה

8.     אפשר להשאיר כעוגה שלמה או ליצור כדורי שוקולד, להניח בתוך מנג`טים, או לסדר אותם

        במגש (להניח ניילון על המגש).

9.  לשמור במקרר מכוסה בניילון נצמד.

כל השוקולד שהיה בבית

החלבה הטעימה

העוגיות והוופלים המפוררים

המרשלמו נכנס לסיר עם השמנת המתוקה

תראו איזה צבעים מדהימים כשהמרשמלו נמס

אחרי הוספת השוקולד לסיר

עוד ערבוב והכל יצבע בחום שוקולדי

זה הצבע שאנחנו רוצים, לא נורא אם יש חתיכות של מרשמלו שמציצים

לשפוך את השוקולד על הוופלים והעוגיות לערבב היטב שכל העוגיות יספגו

לפורר את החלבה מעל התערובת - אפשר להשאיר גם כעוגה שלמה שתתייצב במקרר

או ליצור כדורי שוקולד מגולגלים בקוקוס


תודה שביקרתם

 

מוזמנים לדף הפייסבוק שלי 

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

39 תגובות

© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל בתיה דורון אלא אם צויין אחרת