33
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

אמא צעירה ישנה

ארוחת שישי

ארוחת שישי

מה אוכלים היום ? 

למנה בשרית יש לנו סטייק אנטריקוט, מהקצביה המעולה שלנו גיליס 

איך מכינים ?

לוקחים נתח של 300 גר` סטייק אנטריקוט משובח !

שמים כף שמן קוקוס ומלהיטים מחבת פסים. אבל ממש מלהיטים.  מניחים את הסטייק לדקה אחת והופכים. צורבים 3 דק` ואז הופכים לעוד 3 דק`. 

זה הכל :-)

מאז שהתחלנו עם הסטייקים של גיליס, לא טורחת אפילו לתבל. הם פשוט מושלמים איך שהם. אפשר לפלפל וקצת מלח גס, אנחנו אוהבים נטורל. 

היום אנחנו אוכלים אורז רגיל וגם סלט סלק אדום שמזמן לא הכנתי : 

 


ועוד משהו טעים שהכנתי ויצא טעים מאוד : 

תבשיל מנגולד, פלפל צהוב, גזר ועוד :

2 חבילות עלי מנגולד שטופים וחתוכים 

2 גזרים קצוצים

1 פלפל צהוב קצוץ

3 שיני שום פרוסות דק

2 כפות צנוברים

מיץ מחצי לימון

מלח גס, כמון, פפריקה

מתחילים מבישול עלי המנגולד, במים רותחים למשך 20 דק`. מסננים וקוצצים דק יחסית. 

במחבת די גדולה מחממים שמן קוקוס ומתחילים להכניס לפי הסדר. פרוסות שום, גזרים, פלפלים צהובים, ומאדים-מבשלים במשך רבע שעה עד ריכוך הגזר (אין צורך להוסיף מים, הפלפל מפריש מספיק נוזלים). להוסיף את מיץ הלימון, תבלינים ואת המנגולד, ולהמשיך בישול למשך עוד 10 דק`, להוסיף צנוברים ולהמשיך אידוי עד שלא נשארים המון נוזלים. 

אני אגיש את זה עם האורז, וזה יצא מעדן !




הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

4 תגובות

ארכיון פוסטים
נקה
נשארים מעודכנים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל צופציק קטן אלא אם צויין אחרת