55
עדכונים

מנוי במייל

קבלת עדכונים על רשומות חדשות ישירות לתיבת האמייל
יש להזין אימייל תקין על מנת להרשם לעדכונים
ברגעים אלו נשלח אליך אימייל לאישור/ביטול ההרשמה
*שים/י לב, מרגע עשית מנוי, כותב/ת הבלוג יוכל לראות את כתובת האמייל שלך ברשימת העוקבים.
X

היצירה של הלב @

רות מבשלת איכות

FAIRY + סדנת שף עם אהרוני @

   

                     

אתם בטח מכירים את המשפט המוכר הזה,
של גברי בנאי מהפרסומת הידועה, לנוזל הכלים - FAIRY.
פייר - אין כמו פיירי !

אתם גם בטח מכירים את ישראל אהרוני,
אף הוא פרזנטור של המותג "פיירי"

אז לשם כך התכנסנו, קבוצת בלוגרים,
במכון לסדנאות הבישול, פודסטפס -
לשמיעת מידע אודות נוזל הכלים המוביל בישראל.
נוזל הכלים - FAIRY.
אשר בהמשך התכנית, תועבר לנו,
סדנת בישול עם הפרזנטור - ישראל אהרוני.                                 

פיירי הוא, כאמור,
נוזל הכלים המוביל בישראל,
הוא מסייע לצרכנים רבים למצוא את התמורה הטובה ביותר לכספם,
ללא צורך בוויתור על איכות.
צרכנות נבונה והשימוש במוצרים איכותיים המאפשרים חסכון בזמן השימוש,
יעזרו לניתוב התקציב המשפחתי למטרות נוספות.

עם פיירי החיסכון מתחיל במטבח !

לנוזל הכלים נוסחה ייחודית המספיקה לעד פי 2 יותר זמן, מהמתחרה העיקרי.

הנוזל מציע טכנולוגיה המאפשרת לנקות כמות גדולה מאד של כלים,
באמצעות כמות קטנה של נוזל לניקוי.
ריכוז החומר הפעיל הגבוה, מאפשר לנקות כיור מלא כלים מלוכלכים באמצעות טיפות של הנוזל.
ובכך לתת תמורה גדולה יותר בכל שימוש.
נוזל כלים רגיל מספיק להרבה זמן, לעומתו פיירי,
מספיק לעד פי 2 יותר זמן מהמתחרה העיקרי.

הנוסחה של פיירי, נבדקה דרמטולוגית.
מוצרי פיירי מכילים לפחות 24% חומר פעיל.

סדרת המוצרים של פיירי:

פיירי קלאסי, מגיע בשלושה ניחוחות: לימון, למון גראס ובניחוח קלאסי (הירוק - הנמכר ביותר)
פיירי מנקה ומטפח, עוזר לשמור על ידיים רכות ונעימות לאחר שטיפת כלים.
מגיע ב4 ריחות מרעננים: אלוורה ומלפפונים, משי וסחלבים, שקדים ואפרסק ומנדרינה.
פיירי פלטינום, בעל נוסחה ייחודית ומספק ב10 דקות בלבד את עוצמת הסרת השומנים,
שהושגה עד כה בהשריה של לילה שלם.

השתמשו בנוזל הכלים "פיירי" - הוא מסיר את השומן הרבה יותר טוב ונשאר הרבה יותר זמן.

                      FAIRY - משתמשים בפחות וחוסכים יותר ! 

                                        

לאחר שמיעת דבריי המותג "פיירי",
עברנו לחדר הסמוך לסדנת הבישול עם המאסטר, אהרוני.
אשר העביר לנו סדנה עשירה במתכונים מקסימים ויעילים.
    

אשים את המתכונים בהמשך, לכל המעוניין, כמובן....

ואף תמונות ממעשה ידיי על פי מתכון שהכנו, כמחווה לשף.

     

התחלנו עם כדורי עוף מצופים בשומשום שחור ולבן, מתכון מקסים וקליל.

     

כדורי עוף מצופים בשומשום שחור לבן

מצרכים:

1 ק"ג חזה עוף טחון
1 בצל גדול קצוץ דק
3 שיני שום כתושות
3 ס"מ ג`ינג`ר קצוץ
1 כוס עלי כוסברה קצוצים
1 קולורבי קצוץ דק
1 ביצה
1 חלמון ביצה
3 כפות רוטב סויה
3 כפות קורנפלור
מלח ופלפל לפי טעם
מעט אבקת צ`ילי חריף
שמן לטיגון

לציפוי:

1 כוס שומשום לבן
1 כוס שומשום שחור

אופן ההכנה:

מערבבים את כל החומרים לתערובת אחידה ומקררים כשעה.
מרטיבים את הידיים ויוצרים מהתערובת כדורי בשר.
מערבבים את סוגי השומשום בצלחת רחבה.
טובלים את הכדורים בצלחת השומשום ומגלגלים אותם כך שיהיו מצופים לגמרי.
מטגנים אותם בשמן עמוק וחם כשלוש-ארבע דקות.

להגשה: משפדים כל שלושה כדורים על שיפוד ומגישים עם רוטב סויה חריף.

לרוטב סויה חריף:

חצי כוס רוטב סויה
חצי כוס מיץ לימון
חצי כוס מירין
3 שיני שום כתושות
2 פלפל צ`ילי אדום פרוס
3 בצלים ירוקים קצוצים
2 כף סוכר חום

    

אל כדורי העוף המצופים נלווה סלט שורשים אסייתי משגע, שאהבתי במיוחד.

                     

אלו הכדורים שאני הכנתי למשפחתי בבית,
בעלי והקטנה שלי מאד אהבו,  
אני הכנתי אותו עם שינוי קטן משלי, 
עם בשר בקר ולא עוף ועם תיבול שאוהבים אצלי. 
ללא ג`ינג`ר כי יש לנו בעיה איתו קצת....יצא מעדן של ממש !!

המתכון לסלט האסייתי
מצרכים:
2 דייקון טרי קלוף
5 גזרים קלופים
5 מלפפונים קטנים
5 בצלים ירוקים חתוכים באלכסון
2 כוסות נבטים
לרוטב:
שליש כוס חומץ אורז
שליש כוס מים
שליש כוס סוכר
כפית שמן שומשום
2 כפות ג`ינג`יר טרי קצוץ דק
מעט מלח
אופן הכנה:
מערבבים את חומרי הרוטב עד שהסוכר נמס לגמרי.
חותכים את הירקות לרצועות דקות,
יוצקים עליהם את הרוטב, מערבבים ומשהים כמה דקות.

                           

עם אותם קציצות ניתן להכין גם כדורי פנינה (מצופים באורז) ומאודים.

פשוט שוטפים אורז מגלגלים ומצפים את כדורי הבשר באורז עד לכיסוי,
שמים את הכדורים בסיר אידוי עד לבישול האורז וזה מוכן, נפלא ובריא !!

                         
עוד מתכון נפלא, שהוכן בסדנה הוא:
נתחי סלמון בזיגוג אסייתי ומלווה בשעועית ירוקה או אספרגוס..
היות ואיני אוכלת דגים בכלל, לא אכלתי מן הדג, אך חברי מאד נהנו,
השעועית היתה מעולה.
מצרכים:
1 פילה סלמון טרי ונקי מעצמות, חתוך לחתיכות
מלח ופלפל גרוס
מעט שמן זית
לזיגוג:
6 כפות חומץ בלסמי
6 כפות רוטב סויה
6 כפות מירין
6 כפות מיץ לימון
2 כפות שמן זית
2 כפות ג`ינג`ר קצוץ דק
4 כפות סוכר חום
מלח ופלפל גרוס
בצל ירוק חתוך לתלתלים
מעט שומשום קלוי
אופן ההכנה:
ממליחים ומפלפלים את הסלמון.
צורבים את הנתחים במחבת טפלון מרוחה במעט שמן, חמה מאד, כשלוש דקות מכל צד.
מערבבים בקערית את תערובת הזיגוג.
יוצקים את התערובת למחבת, מביאים לרתיחה ומזגגים את הסלמון כשלוש דקות.
קולפים ומבשלים מעט את האספרגוס (או את השעועית במים) ומסננים.
מניחים על צלחת שעועית או אספרגוס,
עליה נתח דג מזוגג, מעליו תלתי בצל ירוק ומעט שומשום קלוי.

    

המתכון האחרון שהכנו היה הקינוח,
קינוח פשוט ומקסים, עם טעמים נפלאים וטבעיים.

אננס מזוגג עם סורבה
מצרכים:
2 אננס טרי גדול
100 גרם חמאה
4 כפות סוכר חום
חצי כוס רום כהה או ברנדי
2 חבילה נענע טריה
2 כפות ג`ינג`יר קצוץ
1 ק"ג סורבה פרי לטעמכם
אופן הכנה:
קולפים ופורסים את האננס לטבעות
שמים את כל שאר החומרים במחבת רחבה ומביאים לרתיחה.
מכניסים פנימה את טבעות האננס, מבשלים ומזגגים אותם יפה בתערובת כעשר דקות.
מניחים על צלחת, מטפטפים מהרוטב, להניח כדור סורבה ועלי נענע מעל.

                     

ללא ספק, סדנה טעימה ונעימה,
מתכונים קלילים -
ואפשר להכין כמה רעיונות וריאציות מעולות, מאותו חומר גלם.

תודה מיוחדת לאהרוני - ולמארגני האירוע 

רותי

הוספת תגובה

נשארו 150 תוים
נשארו 1500 תוים

9 תגובות

פירגון @
בולי העורך של תפוז @
פוסטים מיוחדים ;-)
מתכוניי ב- Foodpage
© כל הזכויות לתוכן המופיע בדף זה שייכות ל נסלישיליפוז15 אלא אם צויין אחרת